söndag 29 juni 2014

ATC kort

Så då har jag prövat på nåt nytt igen.


. Gjort Atc kort i mixed media.. 

Går ut påcardstock och en tidningsbild limmad med depopauge lim servett över och så en stämpel lr två, avsluta kanten med acryl lr gesso.


Vissa av de andra gjorde jag från mönsterpappaer.. vissa blev tydligare

. Detta skulle man ha på den utmaningen som är ute nu  men tog bra med 3 bidrag..

Må gott o ToodeLLOO!!
(Dessa är tidningsbilder)











Wish me luck!! =)

fredag 20 juni 2014

Härlig helg..

Har vart hos syrran med familj i huvudstaden.. Barnen var överförtjusta fast pågen var lite blyg först för han är van att se mej på en skärm annars men nu så kunde vi äntligen ha kramkalas!!!


Har pysslat med att gjort kofta till B och även en annan kusin som är ett år yngre , så här såg de ut innan jag lämnade den ena...


 B fick sin kofta med pannband och alla fick varsin prins/prinsesskrona också.. Hade t om gjort en riktig brudkrona som jag stärkte o florsocker som man får fästa med klämmor.. (glömde fota den klar bara)

Hade med mej chokladbullar gjorda på dadlar och mandel som blev populära så de ville göra en egen stas så det hade vi på kvällarna.. nyttigare och gott godis..



Sen var vi på kalas, riktig bullfest för många barn och många vuxna.. B hade på sig sin vackra nya kofta som hon berättade glatt för att det var minsann "moster Åsa" som hade gjort den.. Gullunge..


Annars så lekte vi, pusslade lite.. och B hittade de två bitarna som fattades sen så duktig unge.. Hon är så snabb att lägga pussel oxå!!
S gillar bilar, traktorer o allt som brummar.. Det kan han hålla på med i evigheter alldeles själv om det är så....



Sen var vi på middag hos svågerns mor, jättegott och jättetrevligt att få träffa henne igen, det är inte så ofta för hiner inte med så mycket mer när jag är där uppe... Behöver kvalitetstid med barnen.. och det var det verkligen denna gång





 På kvällarna försökte jag i smyg göra dessa väskor klara men B uppfattade det med en gång och t
yckte det var bra för då kunde hon få en sådan på sin födelsedag i okt.. men när jag skulle åka så sa vi att vi skulle ses i sommar och då sade hon "Då kanske väskorna är klara då ?! 
"Hehe.. sötisarna.. Ja jag saknar de alla, som vanligt men glad att vi ses snart igen.. men idag är det midsommar så GLAD MIDSOMMAR på er !!













fredag 13 juni 2014

Studentbox

Nu i student tider så har jag lämnat en explosionsbox som ett komplett fotoalbum, som familjen ville ha.. Har gjort det i litet romantiskt tema i vintage, djur stil.
. Hon är väldigt glad för djur och höns så därav fågelboet på locket.. 
Studentskan har jag själv gjort då jag inte hittade någon stämpel som jag gilade fullt ut...



. Har täckt över fotona så de inte blir helt offentliga.. men ni får kolla runt lite  hur det blev.. Så roligt , just nu i denna stund så lämnas denna present till henne.. Ska bli kul att höra vad det tyckte..




 Voila så kan man vända på kortet o ett par kyllingar tittar fram, älskar den stämpeln!!







 NI som firar någon student idag så.......

"Sjung Om Studentens Lyckliga Daaaaaaaaar!!

ToodeLoo.... =)


tisdag 3 juni 2014

Dockfilt..

Min svägerskas tös visade mej sitt rum en dag och så frågade jag vad hon kunde tänka sej vara bra att ha som hon fattades, och då föll valet på en dockefilt och på färger var det givetvis ROSA och LILA!!


Allas tjejers favoritfärger lr ?Hehe (iaf när de är små oftast, hehe )..
Och vad hade jag inte hemma , jo ROSA och LILA garn så slängde ihop en större mormorsruta så voilá!! 
En dockefilt var född så den fick hon häromdagen så kunde hon använda wettextrasan till det den är avsedd för , hehe ..


Das was alles.. för idag.. 
Må gott och ToodeLooo =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...