måndag 29 juli 2013

Bröllopskort

Min mans brorsdotter har gift sig nu i helgen så svägerskan ville ha ett kort till de, så tänkte jag gör ett par stycken när jag ändå håller på.


Gjorde de i gammeldags tema (ifs är nästan alltid mina kort influerade av då tid) men tycker det är så fiiint, så det får bli så här.. Detta är min stil mer lr mindre.




De var roliga att göra med denna diesen och spetsen kommer från mina gömmor, som har varit min farmors så mycket vintage är det..



Det kan man kalla mitt överkast oxå för.. Jag tror det är ca 40 år gammalt (lr vad säger du Mona?)
Vågade knappt tvätta det men gav mig på det häromdagen så det fick torka ute i det vackra vädret.. Finns det någon härligare syn lr doft ?hehe..



Lavendel är oxå en gammal växt, fast hos oss är den bara 3 år gammal och växer frodigt.
Är det någon som vill ha lavendelblommor innan de blommat färdigt så hojta til, för har redan så mycket så vet inte vad jag ska göra mer med den  i år..



Må gott alla,

ToodeLoo =)















fredag 19 juli 2013

Maskerad

Har en väninna som är superduktig på att sy..
Hon fick i uppdrag att göra två maskeraddräkter som började på B.
 Så de valde Barbapappa och Barbamamma...



Så fina de blev, bara till att dra över huvudet och ut med armarna.

Men på barbamamma kan man undra hur det skulle gå till men tjejen som skulle ha den är väldigt liten och smal.. Men det hade tydlign blivit väldigt lyckat , tyvärr har väninnan inte fått bilder ännu på hur de såg ut så ni får hålla till godo med dessa bilder..
Det blev som en ny lilla svarta på henne..hehe
Tyget är krossad plysch.




Må gott alla !

Toodeloo =)



söndag 14 juli 2013

Sommarbarn..

Har haft min älskade syster med familj på besök i ett par dagar!
 Underbart härligt att få träffa de alla igen. Det blir ju i snitt 2 ggr om året(om vi har tur) så barnen hinner växa på sej mycket mellan gångerna.

Det blev tidiga mornar och tidga kvällar. Både de och vi blev trötta fort. Det går ju i maxfart när man har små barn.



Har ju kommit ifrån det helt och med 2 ggr om året hinner man knappt vänja sej , fast när de skullle åka kändes det som om nu kunde de gott stanna ett par dagar till för nu hade jag kommit in i rutinerna, hehe..




 De har varit mycket på stranden men det var nog härligt att vara här oxå och få plocka lite bär och finna ut
att moster har ett eget "vattenträd"



Egentligen skulle det vara ett eget sockerdricketräd men hon har ännu inte hört riktigt allt om pippi Långstrump men nästa år så kanske..hehe

 Svågern kom med sin lilla tös oxå en dag så då fick de en kompis att leka med och det var uppskattat för alla så det blev ju extra roligt!


Ja det har verkligen varit finfina dagar och helt underbart att kunna sitta ute nästan hela tiden så blev det extra roliga minnen av denna sommaren..




Må gott alla !!
Toodeloo =)

















torsdag 4 juli 2013

Grattisalbum

 Ett stort grattis till min systerson Stellan som blivit ett helt år gammal...

Det firar vi genom att visa detta han ska få när de kommer ner nästa vecka.





Jag gjorde ett album som de kan sätta in foton från hans första år så hoppas det funkar för ramarna var lite smala men ack så fina .

Syrran är så kreativ och påhittig så hon hittar säkert på lösningar annars.


Albumet är gjort acv tre st C5 kuvert som man viker och limmar ihop, långändarna klipper man upp så det ska få plats med 6 st tags/fotomattor.



Hittade tutorial på Youtube hos Marie på skaparlusten. Mycket klipp och klistrande och distressande men roligt var det... Fast ska nog försöka mej på att göra det på caardstock istället nästa gång, gillar när det är mycket stadga.. Detta funkar fint , absolut så det är väl en smaksak ..







 



Många sidor och roliga vikningar, det gillar jag så det blir inte sista gången jag gör detta..Så varför inte testa det du med?!!
Han ska oxå få 2 fina plagg som kommer sitta perfekt på honom och en rolig pekbok,så den blir han nog lite glad för!!
Må gott!
ToodeLoo  =)






















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...