lördag 29 december 2012

Ett Gott Nytt År!



Så klart julen har varit intensiv , det har den väl varit hos de flesta kan jag tro.
Otroligt egentligen att det ska hinnas med så mycket men det är väl så det ska vara..


 Vi var på ett julbord i slottsmiljö.... Det är alltid kul att få se hur det är innaför sådana murar och insupa den gamla miljön som oftast finns..
 Känna tidens vingar.. Men här var det ett ganska modernt och renoverat men jättefint i miniformat...

Typiskt var det den dag som det blev världens snöoväder på men det gick bra, men mysigt är det att äta julmat när det snöar ute.
 Så var det dags för julafton, så här fint dukade tösen up för oss.. 
Och granen var klädd lille julafton med klappar under... Hade en släng av influensan men lyckades stävja den nåt sånär så det kunde kännas som (nästan) som vanligt.Tacka vet jag vitpepparkorn, ta ca 8 st och svälj varje dag när man känner sej illamående o konstig så brukar det hjälpa..men som sagt varför stressa egentligen, så fick släppa allt sånt och bara göra det viktigaste och då funkade det så man inte låg liggandes på julaftonskvällen..
Samma filosofi har jag nu inför nyår, det viktigaste är dock att man är tillsammans sen är allt annat bonus.. Tänk på de i Ryssland..-60 grader..JISSES då har man det VERKLIGEN bra!


 Så ett Gott Slut och Ett Gott Nytt år!
Var nu försiktig med raketerna.. själva ska vi distrahera våra hundar så mycket det går så det inte känner sej så rädda av de raketer som folk skjuter upp förhoppningsvis bara vid 12 slaget!

ToodeLoo  =)

onsdag 19 december 2012

Dan före dan före dan före dan före......

Sitter här och lyssnar på musik..Idag får jag stanna hemma , har ett element som läcker mängder med vatten så får grant sitta och vänta på rörmokaren som förhoppningsvis kommer idag!!..
Det är konstigt, visste exakt vad som skulle hända idag och nu när det blivit ett annat läge blir jag helt stel..Vad ska jag göra idag? Finns massor men allt står still.. Har gjort köttbullar, revben(förkokta)och till och med bakat lite...


 Men men kan väl bara vara med... Passar bra så jag kan göra ett inlägg..
Imorrn är det fullt upp igen, de sista julklapparna ska inhandlas och vissa ska lämnas.. Jaja nog om det..
Har gjort en pepparkaksgumma som min syster ska få(Orkade bara göra en) än så länge iaf..hehe..




Har gjort ett till porträtt som jag blev jättenöjd med.. När mamman till barnen jag ritat av skulle ha de, så skule hennes son oxå titta på den och det var vad de hann med, bara tog upp den o tyckte Wow, så råkade han komma till kaffekoppen och vips så blev teckningen full med kaffe och fläckar som smetades ut.. Ojoj det gick fort... men men får väl göra en ny förhoppningsvis lika fin .. men det får bli senare.. När det hände så var det så overkligt att det hände..så många timmar man lagt ner och på en halv sekund så blev den förstörd.. Jaja det är bara till att le och göra om..


Vi var på XXL Lutz en sväng, hur fasen har de fått till denna stora stol kan man undra..hehe. Vi var och tittade på lite soffor, denna var fin men det blir nog inte på ett tag men kul att kika och se vad som finns!


Hörs vi inte innan får ni ha en riktigt trevlig och God Jul!!
ToodeLoo  =)


tisdag 11 december 2012

Pennan har gått varm..

Jaha då har man bakat lussekatter,


 fast det var till första advent men vi åt de först igår och så har jag julpyntat . Det blev inte så mycket mer än julstakarna , lite röda dukar och några tomtar.. Har inte så mycket julkänsla och det verkar inte bli bättre så det får vara så här..
Tänkte visa lite vad jag har målat de sista veckorna..

Har alltid gillat Modesty Blaise så hon blev mitt objekt..


Sen håller jag på med ett porträtt, inte riktigt klart men nästan..



Vi har nästan vart insnöade så som många andra men tur guben har lastmaskin så det blev rejält skottat här hemma.


 Må gott !!
ToodeLoo  =)

lördag 1 december 2012

Förberedelser..

Jaha då har vi gått in i julmånaden...Mystid samtidigt som det kan lätt bli kaotiskt när snön dalar ner i rask takt och varje år blir vi lika chockade o minst inte när man är ute i trafiken..
Just nu verkar det vara mycket snö i nästan hela landet utom Skåne.. Här har vi fått den första snön i form av femkronors flingor fast lika fort som den kom lika fort försvann den.. Men vi blir nog inte heller utan snö länge till..
Men kommer den över jul o nyår är det ju ett välkommet inslag för vem vill inte vakn upp julaftons morron och se en snö som lagt sig som glittrar av solens strålar och fåglarna som ger sina avtryck i snön i letandet av fröer.. jo det gör jag iaf..
 Nog pratat om det.
Nu har jag gjort min första möbiussjal...Lite speciell att göra och lite svår .men får göra om det snart så jag inte glömmer bort hur man gör..Den bliev för stor men som en lindad tub blev den fin..100% ull men den sticks faktiskt inte så som jag trodde..



Sen ska jag ge bort en cd så gjorde en scrappad kartong faktiskt med magnet så det var skoj och lite finare än bara en vanlig inslagen.


.Ska göra någon pimpad tag oxå till vissa julklppar och givetvis med rim..Det är min tradition!Precis som om att barnen klär alltid granen lille julafton och sen är det "Nightmare before christmas" Tim burtons animerade film. Vad har ni för traditioner?

Ta det nu lugnt ute i snön!

Toodeloo  =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...